ELECTRICIAN

Oras Bucuresti, electrician autorizat de catre ANRE cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice, deservesc prin lucrari electrice abonatii ENEL, pe raza celor 6 sectoare din capitala.

Serviciile electrice pe care le desfasor sunt multiple: montari ale aparatajului electric: tablouri electrice, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat; interventii asupra instalatiei electrice in caz de defectiune sau deranjament; executarea de circuite separate; verificarea instalatiei electrice pentru o functionare optima si in siguranta ...

Marius Serban electrician autorizat de catre A.N.R.E, impreuna cu partenerii sai, deserveste urmatoarele locatii si zone din acest oras:


Electricieni sector 4: Brancoveanu, Tineretului, Soseaua Oltenitei, Giurgiului, Vacaresti, Aparatorii Patriei, Gheorghe Sincai, Filaret ...

Apelati cu incredere deoarece am experienta necesara pentru a desfasura activitati autorizate in instalatiile electrice si in sectorul 4 -- Marius Serban -- electrician autorizat ANRE -- 0766241681.

Parteneri oficiali ai acestui site, sunt electricieni autorizati din Bucuresti, calificati si atestati in aceasta specialitate electrica,va ofera o paleta larga de servicii electrice!